İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

+90 212 544 69 87 +90 212 544 69 86
Yenidoğan Mah. Çevreyolu Cad. No 16 Bayrampaşa / İSTANBUL
Vizyon
İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi olarak; - Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, - İleri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, - Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur
Misyon
İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi; - Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, - Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, - Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuz Bayrampaşa Metro Durağının karşısında yer almaktadır. Ayrıca Aksaray-Tem Bağlantı yolunun kenarında yer almaktadır.
Bayrampaşa / İSTANBUL
İlçe merkezinde yer almaktadır